Sweet Mail

Wanneer het versturen van een kaartje nét niet genoeg is, je iets chocolade-achtigs wil opsturen én het ook nog leuk voor je portemonnee zou willen houden dan ben je bij Sweet Mail aan het juiste adres!

 

Ik heb zelf al vaker op het punt gestaan om iets naar een vriendin of familielid te sturen, iets waarmee je nét iets meer laat weten dat je aan diegene denkt, maar ik budget-wise niet mee uit de voeten kwam, leek het me tijd om daar zelf een stokje voor te steken, en is Sweet Mail ontstaan.

 

Mijn naam is Suus en samen met mijn businesspartner en tevens grote liefde, Matthijs, zijn wij het idee verder gaan uitwerken. Mijn grootste hobby is bakken en mij leek het fantastisch om hiermee twee vliegen in één klap te vangen; budget-vriendelijk iets liefs (en lekkers) naar iemand opsturen én een extra zakcentje verdienen met het leukste wat er is: koekjes bakken. Te gek toch?

 

Alles is nieuw en spannend, dus zo hebben we al meerdere verwachtingsvolle ritjes achter de rug om verpakkingsmateriaal uit te zoeken, hebben we al behoorlijk wat tijd achter de laptop verstreken met het maken van onze eigen visitekaartjes en deze website én zijn we beide al een paar grammetjes aangekomen omdat natuurlijk hét perfecte recept gevonden moest worden; en dat is gelukt!

 

Laat weten dat je aan je jarige vriend, verdrietige vriendin, geslaagde broer, zwangere zus, gezellige moeder, kersverse vader, vertrekkende collega of stille aanbidder denkt, en tover een chocolade-besmeurde glimlach op zijn of haar gezicht met een pakketje van onze koekjes. Óf verwen jezelf eens wanneer je vind dat je dat verdient hebt.

 

Liefs, Suus